Blijf ingelogd
Verloopt binnen 
The session is expired
Uw sessie is verlopen. Voor uw veiligheid bent u uitgelogd.
Wilt u opnieuw inloggen?

Missie, Visie, Waarden

Missie Waarom zijn we hier - wat is ons doel?

Wij zetten de wetenschap in beweging om een betere wereld te creëren.

Visie Waarnaar wij streven

Van ontwikkeling tot levering zijn wij de vertrouwde wereldwijde partner voor klanten en leveranciers in de bedrijfstak van biowetenschappen en geavanceerde technologie. Door hoogwaardige oplossingen voor producten en diensten te leveren, stimuleren wij innovatie en maken we het succes van onze klanten mogelijk.

Waarden De kernprincipes die de strategie aansturen en centraal stellen

Klantgerichtheid

Alles wat wij doen begint met het actief luisteren naar en samenwerken met onze klanten. Door hun uitdagingen en ambities te begrijpen, stellen wij proactief oplossingen vast die in hun huidige en toekomstige behoeften voorzien.

Innovatie

Wij stellen alle medewerkers in staat om ideeën, die ons product en onze oplossingen voor diensten naar een hoger plan tillen, te onderzoeken en daaraan bij te dragen. Door samenwerking met partners in onze bedrijfstak, verbeteren we de wetenschappelijke resultaten.

Expertise

Wij nemen nooit genoegen met de status quo. Wij streven er voortdurend naar om het hoogste niveau op het gebied van veiligheid, kwaliteit en service te bereiken. Onze passie voor doorlopende verbetering, wordt belichaamd door iedere medewerker en de resultaten die wij bereiken. Door onze inspanningen zijn we effectiever om de bedrijfstakken die wij dienen, te ondersteunen.

Respect

Wij zijn een vertrouwde partner. Of we nu met interne of externe partners werken, wij treden op als één team en gaan er altijd vanuit dat anderen goede bedoelingen hebben. Wij behandelen anderen met waardigheid, handelen op een eerlijke manier en betrachten het hoogste niveau van integriteit.

Aansprakelijkheid

Om onze gezamenlijke doelen te bereiken, houden wij onszelf en elkaar verantwoordelijk om onze beloften aan onze klanten, leveranciers, aandeelhouders en collega's na te leven.