Naleving en certificering

Ons bedrijf is gecertificeerd voor verschillende ISO-normen met betrekking tot kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid.

Deze certificeringen maken deel uit van ons streven naar uitmuntendheid en voortdurende verbetering van de kwaliteit. Zij vormen de basis voor de waarde die wij aan onze klanten leveren via elk proces, programma, product en elke oplossing die wij aanbieden. Dit garandeert dat onze managementsystemen, productieprocessen, diensten en gedocumenteerde procedures voldoen aan alle eisen voor wereldwijde standaardisering en kwaliteitsborging.

Ga naar avantorsciences.com voor een volledige lijst van alle kwaliteitsmanagementsysteem ISO certificaten.

ISO 9001

ISO 9001-certificering is gebaseerd op de beginselen van een kwaliteitsmanagementsysteem dat onder meer een sterke klantgerichtheid, betrokkenheid van het topmanagement, een gestandaardiseerde aanpak en een proces van voortdurende verbetering omvat. Deze norm is de wereldwijde standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen en zorgt ervoor dat klanten consequent kwaliteitsproducten en -diensten ontvangen.

ISO 45001

ISO 45001 specificeert de vereisten voor een managementsysteem voor gezondheid en veiligheid op het werk (OH&S), en geeft richtlijnen voor het gebruik ervan, om organisaties in staat te stellen veilige en gezonde werkplekken te bieden door werkgerelateerd letsel en slechte gezondheid te voorkomen, en door de OH&S-prestaties proactief te verbeteren. Onze vestigingen in vele landen gebruiken deze norm als basis voor een veilige en gezonde werkomgeving.

ISO 14001

ISO 14001 specificeert de eisen voor een milieubeheersysteem dat een organisatie kan gebruiken om haar milieuprestaties te verbeteren. ISO 14001 is bedoeld voor gebruik door een organisatie die haar milieuverantwoordelijkheden op een systematische manier wil beheren, wat bijdraagt tot de milieupijler van duurzaamheid.
Ons bedrijf heeft wereldwijd tal van initiatieven genomen om zijn verantwoordelijkheid voor het milieu te nemen: Voorbeelden hiervan zijn de vermindering en recycling van afval of de vermindering van water-, brandstof- en energieverbruik.

ISO 13485

De ISO 13485 norm specificeert de vereisten voor een allesomvattend kwaliteitsmanagementsysteem voor de volledige levenscyclus, o.a. productie, verkoop en levering, van medische hulpmiddelen en in-vitro diagnostica.

ISO 17025

ISO/IEC 17025 specificeert de algemene eisen voor de competentie, onpartijdigheid en consistente werking van onderzoeks- en kalibratielaboratoria.

ISO17034

ISO 17034 specificeert algemene vereisten voor de competentie en consistente werking van producenten van referentiematerialen. Het is bedoeld om te worden gebruikt als onderdeel van de algemene kwaliteitsborgingsprocedures van de producent van het referentiemateriaal.

Hieronder vindt u een lijst van ISO-certificaten en contactgegevens voor uw land.

Indien u nog vragen heeft over ons kwaliteitsbeleid, aarzel dan niet om contact op te nemen: