Verzending en distributie

Met ons netwerk van wereldklasse van middelen voor productie, onderzoek, distributie en customer service zijn we goed gepositioneerd om meer dan 6 miljoen hoogwaardige producten van meer dan 4000 kernleveranciers wereldwijd te leveren. Wij bieden op maat gemaakte distributieoplossingen om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften van onze klanten, die moeten voldoen aan strenge wettelijke vereisten en douaneprocedures.

Ons distributienetwerk stelt ons in staat om sourcinglogica te gebruiken die de beste locatie bepaalt voor toegang tot de benodigde producten in de minste hoeveelheid tijd. De verzending wordt beheerd via onze logistieke partners, die allemaal zijn geselecteerd vanwege hun betrouwbaarheid en knowhow van de transport en de behandeling van chemicaliën en andere complexe wetenschappelijke producten.

Het beheren van uw account en bestellingen gaat naadloos samen met toegang tot realtime informatie, waaronder orderstatus, tracking, documentatie en het aanvragen van een offerte. Om transparantie tijdens het gehele bestel- en verzendproces te garanderen, krijgen klanten tracking- en douane-informatie toegestuurd, samen met hun orderbevestiging. Ga vandaag nog aan de slag door een account aan te maken of in te loggen op vwr.com. Neem voor vragen over douanezaken contact op met onze exportafdeling.

Wilt u de status van uw bestelling volgen?

Begin nu met tracken!