Erkende kalibratie en reparatie van pipetten volgens ISO 8655

Snel, betrouwbaar en deskundig

VWR’s leveranciersonafhankelijke service voor pipetkalibratie voorziet in traceerbare resultaten op basis van de strengste normen, zodat u ervan verzekerd bent dat uw instrumenten aan de standaard voldoen. 

De voordelen:

  • Geaccrediteerd volgens de ISO 17025-norm
  • Bewezen en erkende kwaliteit
  • Gedetailleerde procesdocumentatie
  • Alle fabrikanten
  • Alle vloeistofverwerkende instrumenten, inclusief glaswerk
  • Alle soorten onderzoek, inclusief klantspecificaties
  • Kalibratie volgens de ISO 8655-norm
  • Opstellen van 'as-found' en 'as-left' certificaten
  • Gebruik van originele (reserve)onderdelen
Offerte aanvragen

We hebben Pipette Insurance Plans gebaseerd op 20 jaar ervaring met het kalibreren, repareren en onderhouden van pipetten. Deze plannen zijn een compleet pakket, aangepast aan uw wensen:

VWR Light – voordelige kalibratie en aanpassing

Als uw pipetten meerdere malen per jaar worden gekalibreerd, is onderhoud tijdens iedere kalibratie niet nodig. Dit PIP-plan voldoet aan deze behoefte en kan eenvoudig worden gecombineerd met VWR Care, VWR Eco of VWR Pro.

VWR Eco – preventief onderhoud, voordelige kalibratie en aanpassing

Als u niet hoeft te voldoen aan een ISO-standaard, is VWR Eco een voordelige oplossing voor uw pipetten. Met 'as-left'-kalibratie van 2*4 metingen en uitgebreid preventief onderhoud, kunnen we voor een voordelige prijs garanderen dat uw pipetten perfect in orde zijn.

VWR Pro – preventief onderhoud, voordelige kalibratie en aanpassing conform ISO8655

Zoals bij VWR ECO, voeren we uitgebreid, preventief onderhoud uit om te garanderen dat uw pipetten altijd in perfecte conditie zijn. Daarnaast voeren we een 'as-left'-kalibratie van 3*10 metingen uit conform ISO8655.

VWR Care – Garandeert dat uw pipetten in topconditie zijn

Kalibratie is standaard in kwaliteitsgarantie, maar hoe zit het met preventief onderhoud? VWR Care is er voor die klanten, die hun pipetten regelmatig zelf kalibreren, maar die geen preventief onderhoud uitvoeren. In dit pakket voeren we preventief onderhoud uit, zonder kalibraties. Met dit pakket blijven uw pipetten in topconditie, maar we kunnen nog niet garanderen dat de nauwkeurigheid en herhaalbaarheid van de pipetten dat ook zijn.

Decontaminatie verklaring

Download brochure PIP plans

Bestelformulier kalibratie

Al onze technici worden opgeleid en gecertificeerd door de fabrikant en ons servicecentrum in Nederland. Dankzij onze ISO 17025-certificering kunnen we kalibratie op locatie uitvoeren of, indien gewenst, op locatie bij uw klant. VWR is als enig bedrijf gecertificeerd voor alle merken pipetten volgens de normen die zijn opgesteld aan de hand van de vereisten van FDA, ISO en GMP/GLP.