Cleanroomstoelen en cleanroomkrukken

Er zijn verschillende cleanroomstoelen verkrijgbaar voor de diverse toepassingen. Onze complete collectie cleanroomstoelen is uitstekend afgestemd op de vereisten van cleanrooms. Hun geschiktheid is gecontroleerd en gedocumenteerd door het Fraunhofer-instituut voor productietechniek.De hoge kwaliteit van de stoelen, inclusief een minimale deeltjesemissie en een betrouwbare eliminatie van elektrostatische ladingen, is bewezen in talloze testen en in de dagelijks praktijk.

Labster - laboratoriumstoel

De stoelen en krukken van de Labster-collectie zijn specifiek gemaakt voor het zitten in laboratoria of in productiegebieden in de biowetenschappelijke industrie. Tot de Labster-familie behoren ook een laboratoriumkruk en stahulpen voor speciale laboratoriumtoepassingen.

Cleanroomdraaikrukken met flexibele hoogteverstelling, voorzien van gasveren en een grote zitting die bekleed is met zwart, gedeeltelijk geleidend kunstleder, met verschillende zithoogten. Een stabiele voet van drukgegoten en gepolijst aluminium met vijf pootjes. Ook verkrijgbaar als model voor harde vloerbedekkingen of met slijtbestendige kunststof glijders. Gedeeltelijk geleidend.

Productselectie

Stoelen en krukken

Kies uit een lijst met producten en verfijn uw zoekkenmerken...