Cleanroom-vloerbedekking

Bij de decontaminerende vloerbedekking wordt gebruikgemaakt van een gepatenteerd polymeer voor het aantrekken en vasthouden van meer dan 98% van de door voeten en wieltjes gegenereerde deeltjes. Deeltjes worden door natuurkundige oorzaken aangetrokken door het vloeroppervlak en kunnen daar alleen via natte reiniging van worden verwijderd. Om de volledige doeltreffendheid te herstellen, is het voldoende te reinigen met een mop, nat na te spoelen en te laten opdrogen.

Door het lage profiel (slechts 2,5 mm) en dankzij de afgeschuinde randen, kan personeel lopen zonder te struikelen, en kunnen karretjes moeiteloos worden verreden. De decontaminerende vloerbedekking moet aan de vloer worden vastgeplakt, waardoor deze perfect vastzit en uiterst lang meegaat. Vanwege de uitzonderlijk hoge gewichtsbestendigheid is de vloerbedekking geschikt voor voetenwerk en voor zware lift- of steekwagentjes.

De kerneigenschappen van het polymeer (antibacterieel, ESD, geen gasverspreiding) maakt dat onze vloerbedekking de ideale oplossing is ter voorkoming van verontreinigingen in kleedruimtes, zones waar materiaal binnenkomt en cleanrooms.

Contact met ons opnemen