Nieuws basan

focus production

Focus: Production – 2022-2023

Learn more about the advice of our trusted brands to the reduction of waste, energy consumption and greenhouse gas emissions and how Avantor can help you to make more eco-friendly purchasing decisions. 

ViVi CR

Bekroonde, steriele, geventileerde cleanroom helm- en kapsysteem ViVi-CR voor gebruikers in steriele cleanrooms

Chirurgische maskers type IIR, met oorlussen en neusbrug

Gemaakt van een zacht en flexibel niet-geweven materiaal met een 3-laags constructie die een bacteriële filterefficiëntie van meer dan 99% biedt. Nu in verpakking van 50 stuks.

VWR® klasse 100 cleanroommaskers

Nieuw! Witte cleanroommaskers met oorlussen en neusbrug. Lage deeltjesgeneratie, lage ademweerstand, BFE >95%. Dubbel verpakt.

VWR Collectie cleanroom sokken! - Nieuw!

Deze wegwerp, niet ESD, cleanroom-sokken zijn geschikt voor gebruik in ISO Klasse 4 tot 6 (Klasse 10 tot 1000) cleanrooms. Zacht en comfortabel om te dragen.

VWR Collectie ESD cleanroom sokken! - Nieuw!

Cleanroom-sokken met ESD-eigenschappen. Twee maatvoeringen. Licht grijs. Zacht en comfortabel, lage deeltjesafgifte.

Contec ReFIBE™ - cleanroomdoekjes gemaakt van gerecyclede kunststof waterflessen!

Nieuw! 100% gebreide standaard-gewicht polyesterdoekjes, met hittebestendige randen, gemaakt van gerecyclede flessen. Elk pakje voorkomt dat 35 flessen bij het afval terechtkomen.

VWR cleanroomdoekjes - uiterst schoon, zeer absorberend en duurzaam

Reguleer morsen in uw cleanrooms. Deze duurzame doekjes zijn bestand tegen het loslaten en schuren van vezels, zelfs bij het afvegen van ruwe oppervlakken. Geschikt voor gebruik in klasse 1, ISO 3

NIEUW! WypAll® Reach™ - Draagbaar, hygiënisch centraal doseersysteem

WypAll®-oplossingen zijn ontwikkeld om de naleving van de hygiënevoorschriften te verbeteren, het risico op kruisbesmetting te beperken en het papierverbruik te verminderen.

Texwipe Alpha® 1 droge steriele cleanroomdoekjes

Ideaal voor het afnemen van krasgevoelige oppervlakken. Kenmerken zijn onder andere snelle capillariteitsprestaties en het verhogen van het opheffen en opvangen van deeltjes zo klein als microben.

Contactloze zeepdispenser

Automatisch en contactloos, vermindert kruisbesmetting. Wandmontage.

VWR® Intelligente zolenreinigingsmachine (Intelligent Sole Cleaning Machine ISCM)

Geen kleverige matten of schoenovertrekken nodig, de ISCM reinigt uw zolen in 4 seconden. Hoge kwaliteit 316 roestvrij stalen constructie, levensduur tot 8 jaar.

VWR PureStep meerlaagse zelfklevende vloermatten

Geplaatst in gebieden met veel verkeer of in deuropeningen, helpen zelfklevende vloermatten om de potentiële vloeroverdracht van COVID-19 als gevolg van het voetverkeer te beperken. Met 30 of 60 lagen.

Nieuwe generatie cleanroom stofzuiger - TigerVac CR-1200WD voor droog herstel

Specifiek ontworpen voor de farmaceutische-, halfgeleider- en de micro-elektronica-industrie. Uitgerust met een meerfasig HEPA- en ULPA-filtratiesysteem.