Brady - Vereenvoudig uw laboratoriumidentificatie

Vereenvoudig uw laboratoriumidentificatie met Brady-oplossingen

Brady's identificatieproducten voor in het laboratorium zijn ontworpen als hulpmiddel voor biotechnologen, landbouwkundigen, milieukundigen en forensisch onderzoekers. Of u nu werkt in de pathologie, histologie, chromatografie of een ander wetenschapsgebied, de etiketten van Brady helpen u bij het uitvoeren van uw werkzaamheden in het laboratorium.

Brady-oplossingen voor monsteridentificatie

  • Afgestemd op bestaande vial-, objectglas- en wellplaatformaten
  • Blijft leesbaar tijdens verwerking en opslag
  • Verdraagt ​​vriezeropslag, vloeibare stikstof, autoclaven, warmwaterbaden en solventen, waaronder xyleen, DMSO en ethanol
  • Maakt barcodes mogelijk voor uitgebreide informatieopslag, zelfs op het kleinste monster
  • Kan naadloos worden geïntegreerd met uw Laboratory Information Management System (LIMS)

Monsteridentificatie

Laboratoriumetiketten met opdruk, speciaal ontworpen om monsters te identificeren, helpen monsterverlies en veel frustratie te voorkomen!

Etiketten op locatie maken

De mogelijkheid om uw etiketten op locatie af te drukken, stelt u in staat snel te reageren op elke identificatiebehoefte en voorkomt wachttijden op etiketleveringen!

Voorbeeld ID-automatisering

De printerapplicators van Brady bieden een geautomatiseerde oplossing voor het aanbrengen van 'print on demand'-etiketten!

Veiligheid

Maak uw werkplek compliant, veiliger en efficiënter!

Brady HQ

Brady Corporation is een internationale fabrikant en leverancier van complete oplossingen voor de identificatie en bescherming van mensen, producten en plaatsen.

Bij Brady is prestatiebelofte de drijfveer achter onze dagelijkse bedrijfsbeslissingen. Wij ontwerpen onze producten en oplossingen om te presteren op manieren zoals anderen gewoon niet doen. Onze mensen presteren op een manier die regelmatig de verwachtingen overtreft. En onze focus en discipline als bedrijf werken richting solide langetermijnprestaties voor onze klanten en aandeelhouders. Samengevat is de essentie van Brady en dus ook onze merknaam gericht op 'performance'.

Over Brady