Chemische innovaties

Merck SmartChemicals - meer producten toegevoegd in 2021!

Maak uw titratie met Mettler Toledo instrument veiliger met deze SmartChemicals met RFID-label.

VWR Chemicals nieuwe standaarden voor de petrochemie

Meer dan 500 kalibratiestandaarden en referentiematerialen voor de petrochemie! Deze standaarden zijn essentieel om oliën, smeermiddelen, brandstof, benzine... te controleren volgens internationale richtlijnen zoals ASTM of IP standaardmethodes.

VWR Chemicals complete reeks standaarden voor milieuanalyse (COD, TOC en TIC)

Onlangs zijn veel nieuwe reeksen (TOC, TIC of troebelheid) ontwikkeld voor een brede en routinematige serie toepassingen. Zij kunnen worden gebruikt op een grote verscheidenheid aan instrumenten. U vindt al deze producten hier.

VWR Chemicals voor pilot en opschaling - meer dan 100 grotere verpakkingsformaten beschikbaar!

Voor de opschaling en productievereisten zijn meer dan 100 stoffen (zuren, logen, zouten en oplosmiddelen) in grootverpakkingen (>25 kg/l) uitgebracht in verschillende kwaliteiten (AnalaR® NORMAPUR®, GPR RECTAPUR® of TECHNICAL).

VWR Chemicals-secundaire referentiestandaarden voor GC

Breed assortiment secundaire GC-referentiestandaarden voor diverse chromatografische en analytische toepassingen. Meer dan 70 nieuwe stoffen zijn onlangs uitgebracht.

VWR Chemicals assortiment headspace oplosmiddelen uitgebreid

Ons assortiment GC-HS oplosmiddelen is uitgebreid met 2 nieuwe oplosmiddelen (water en benzylalcohol). Het bevat de meest gebruikte organische oplosmiddelen met hoge UV-transmissie die geschikt zijn voor de analyse van restoplosmiddelen zoals beschreven i

VWR Chemicals: Anticiperen op de toekomst met innovaties

Zie al onze recente productlanceringen in deze aanvullende catalogusbrochure.

VWR Chemicals: Nieuwe organische stoffen

Veel gebruikte organische stoffen, verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes om u elke dag te ondersteunen bij organische synthese en opschaling.

VWR Chemicals - meer HiperSolv CHROMANORM® LC-MS reagentia

LC-MS-methoden worden steeds verbeterd voor betere gevoeligheid om aan de huidige eisen te voldoen. Nieuwe kw. (Methanol ULTRA plus), nieuwe oplosmiddelen (n-hexaan en n-heptaan) en vele andere gebruiksklare mengsels voor alle LC-MS-toepassingen.

VWR Chemicals - uitbreiding van het ionpaar-reagentia assortiment

Voor HPLC-gradiëntelutie, een volledige reeks ionpaar-reagentia, die minimale extinctie in het lage UV-gebied vertonen en uitstekende transparantie tot 200 nm bieden, zelfs bij hoge concentraties.

VWR Chemicals - Brix standaard bereik

Een complete serie Brix refractieve indexstandaarden geproduceerd met grondstoffen van hoge zuiverheid voor het kalibreren van alle types refractometers.

VWR Chemicals - reag. Ph. Eur standaard kleurenoplossingen in een kit

Complete reeks standaardoplossingen in kleur volgens de hoofdstukken 2 en 4 van de huidige Europese Farmacopee. Deze VWR®-kits zijn klaar voor gebruik en bedoeld om u te helpen tijd en geld te besparen.