Acros Organics

Acros Organics™ beschikt over een portfolio van meer dan 18.000 organische moleculen, waaronder essentiële chemicaliën, functionele reagentia en organische bouwstenen. Het portfolio van Acros Organics™ probeert te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van organische en medicinale scheikundigen die geneesmiddelen ontdekken, onderzoeken en ontwikkelen.

Ferrocenen voor uw organometalische chemietoepassingen.

Droogmiddelen en absorbeermiddelen, filterhulpmiddelen, gasabsorbeermiddelen, indicatoren, stoppen en septa, enz. Ontdek de essentiële laboratoriumbenodigdheden van Acros.

Antibiotica, biochemische reagentia, buffers, enzymen en inhibitoren voor uw biowetenschappelijk onderzoek.

ACS-solventen, halfgeleiderklassesolventen, spectrofotometrische klassesolventen, milieuklassesolventen en gehalogeneerde verbindingen. De solventen van Acros beschikken over de specificaties die u nodig hebt voor uw toepassing.

Synthetische chemische verbindingen vormen een van de specialiteiten van Acros. Alkylering, olefinering, chelatie, koppeling, deprotonering, oxidatie, reductie, enz. In deze categorie kunt u zoeken op chemische reactie.

Synthetische chemische verbindingen vormen een van de specialiteiten van Acros. Zuren, basen, Lewis-zuren, ionische vloeistoffen, reductiemiddelen, enz. In deze categorie kunt u zoeken op substantie.