Kolomverpakkingen en aangepaste kolommen

Breed assortiment aan afmetingen en silica’s

Avantor® is wereldwijd de toonaangevende fabrikant van HPLC- en UHPLC-kolommen. Wij hebben een ongeëvenaarde ervaring met de productie van superieure kwaliteitskolommen in een breed scala van afmetingen, van capillair tot preparatief. Neem contact op met onze technische experts als u het gewenste product niet vindt in onze e-catalogus LINK. Wij zullen proberen het voor u in te kopen of we bespreken het samenstellen van een aangepaste gepakte kolom die voldoet aan al uw eisen.

Het is zo frustrerend wanneer uw kolom- of HPLC-systeem niet functioneert zoals u het wilt. We zijn goed in het oplossen van problemen en door ons gewoon even te bellen bespaart u veel tijd en stress."

Julie - Technical Administration Manager

Door klant geleverde verpakkingsmaterialen

Naast het brede scala aan materialen dat in onze e-catalogus LINK staat, kan Avantor® ook kolommen maken van alle commercieel verkrijgbare silica of van door de klant geleverde materialen. Als u ons een geheimhoudingsverklaring wilt laten ondertekenen, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Bij ons werken wetenschappers met tientallen jaren ervaring binnen de farmaceutische en andere industrieën, die klaar staan om advies, ondersteuning en begeleiding te bieden voor elke activiteit op het gebied van methode-ontwikkeling."

Dan - technisch specialist

Batchreservering

Kolom-naar-kolom-reproduceerbaarheid is van het grootste belang en wij kunnen, in het bijzonder voor zoektoepassingen, een kosteloze batchreserveringsservice aanbieden om alle problemen met batchreproduceerbaarheid te voorkomen. Op basis van uw beraamde kolomgebruik (groot of klein), zal Avantor® de hoeveelheid silica reserveren die u nodig hebt en kolommen met dit materiaal verpakken als en wanneer u ze nodig hebt.

Neem contact met ons op