R&D

Onze faciliteiten

Onze faciliteiten zijn altijd up-to-date - zodat wij u het beste advies kunnen bieden in een snelgroeiende markt. Onze Chromatographic Investigations Group staat tot uw beschikking om vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden.

Onze faciliteiten omvatten specifieke laboratoria met state-of-the-art apparatuur voor chromatografie, waaronder geautomatiseerde HPLC- en UHPLC-methodeontwikkelingssystemen, software voor retentie-modellering etc., allemaal bediend door zeer ervaren professionele wetenschappers. Wij hebben de technieken van SFC/UHPLC-MS en 2D-LCXLC uitvoerig geëvalueerd.

Ons team

Avantor® heeft een uitzonderlijk sterk team voor onderzoek en ontwikkeling, dat ongeëvenaard is in het Verenigd Koninkrijk. Wij zijn bekwaam in alle nieuwe chromatografietechnieken en hebben grote belangstelling voor werken met de meest geavanceerde chromatografieproducten.

Het R&D-team levert allerlei diensten aan klanten, waaronder:

  • Chromatografische evaluaties van nieuwe materialen voor stationaire fase, zodat u de juiste kolom kunt kiezen voor uw toepassingen
  • Toegang tot een uitgebreide database met kenmerken van stationaire fasen
  • Onderzoek naar het retentiegedrag van analyten
  • Verdere retentie-modellering en scheidingsoptimalisatie
  • Het oplossen van problemen met chromatografiemethoden
  • Methodeontwikkelingssteun

De laboratoria van Avantor® zijn uitgerust met state-of-the-art voorzieningen voor chromatografie. Dit stelt wetenschappers in staat het potentieel van nieuwe chromatografieproducten te begrijpen. Avantor® zorgt ervoor dat de klanten goed geïnformeerd blijven over ontwikkelingen op het gebied van chromatografie en ze het potentieel van de nieuwe producten volledig kunnen begrijpen."

Professor Mel Euerby

Samenwerking

Wij werken samen met toonaangevende producenten van chromatografie-instrumenten en -kolommen, en internationaal gerenommeerde wetenschappelijke groepen.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een samenwerking.

Technische ondersteuning en training

Wij bieden trainingen voor de vele aspecten van moderne chromatografietechnieken. Het team voor onderzoek en ontwikkeling werkt samen met het trainingsteam van Avantor® om ervoor te zorgen dat onze presentaties en cursussen de laatste ontwikkelingen op het gebied van chromatografie bevatten.

 Het team voor onderzoek en ontwikkeling werkt ook nauw samen met onze afdeling voor technische ondersteuning om te helpen bij de complexere problemen die klanten kunnen tegenkomen.