Massaspectrometrie

Massaspectrometrie is een belangrijk hulpmiddel wanneer specifieke verbindingen en materialen met een hoge mate van precisie moeten worden geïdentificeerd. Onder de toepassingen vallen voedselkwaliteit en -veiligheid, drugstests, analyse van residuen van bestrijdingsmiddelen, eiwitidentificatie en koolstofdatering. Avantor biedt een uitgebreid assortiment producten om aan uw massaspectrometriebehoeften te voldoen.

Avantor equipment and products for mass spectrometry

Eiwitreagentia

Avantor biedt een uitgebreide reeks eiwitreagentia voor gebruik met eiwitassays om de totale eiwitconcentratie van een monster te meten in vergelijking met een standaard. Ontdek ons aanbod.

Chromatografiekolommen

Chromatografiekolommen zijn een essentieel hulpmiddel bij het scheiden van verbindingen en moleculen uit een monstermengsel. Avantor heeft verschillende chromatografiekolommen, zodat u degene kunt vinden die het beste bij uw laboratorium past

Eiwitten en peptides

Avantor kan uw laboratorium voorzien van een verscheidenheid aan kits, mengseloplossingen en collageenmatrices die u kunt gebruiken voor een groot aantal essentiële laboratoriumfuncties.

Andere producten

Avantor heeft een breed gamma aan apparatuur, producten en benodigdheden die veel worden gebruikt in massaspectrometrie. Ontdek ons volledig aanbod.