Chromatografieoplossingen

Chromatografieoplossingen

Chromatografie is een belangrijke techniek in vele wetenschappelijke en industriële toepassingen. Wij zijn hier om u te helpen de efficiëntie en resultaten in uw laboratorium te verbeteren. Uw succes zal onze toekomst bepalen; wij ondersteunen u om succesvol te zijn.

Analytische HPLC en UHPLC

U bent op zoek naar een oplossing voor uw analytische LC-probleem. Dit kan variëren van het kiezen van de juiste flacon, het ontwikkelen van een methode of het opzetten van een laboratorium met instrumentatie. Wat het ook is, wij zijn hier om te helpen.

Monstervoorbereiding

Soms is dit de grootste uitdaging in de chromatografische workflow. U moet het juiste resultaat van uw monster krijgen en u moet kunnen vertrouwen op uw voorbereidende stappen.

Zuivering

U moet kritische monsters zuiveren om verder onderzoek of verdere analyses uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat u toegang hebt tot de beste solventen, sorbenten en advies om de beste resultaten te behalen.

Kolomselectie

U hebt de juiste HPLC- of GC-kolom nodig voor uw methode. Er zijn vele opties beschikbaar. Wij helpen u de juiste te selecteren voor uw toepassing.

Gaschromatografie

De hoge resolutie van GC maakt het een aantrekkelijk hulpmiddel voor complexe, vluchtige monsters. Als u op zoek bent naar benodigdheden voor bestaande methoden, of nieuwe methoden wilt ontwikkelen, kunnen wij hierbij helpen.

Bio LC.

U zoekt een oplossing voor het analyseren of zuiveren van een monster. Dit kan een eiwit, peptide, karakterisering van uw mAb of bepaling van de verhouding antilichamen/medicijnen (ADR) zijn

Software en automatisering

Juist gebruik van nieuwe technologieën kan tijd besparen en de efficiëntie in uw lab of overal in uw bedrijf verhogen. Wellicht bent u op zoek naar een manier om gegevens beter te verwerken en op te slaan, of om sommige processen te automatiseren.

Diensten

U hebt een dienst nodig om het functioneren van uw lab te verbeteren. Wij kunnen helpen, of het nu om instrumentonderhoud of om trainingen op maat gaat.

Producten en diensten

Unieke stationaire fasen

Als u op zoek bent naar unieke stationaire fasen voor complexe scheidingen, kunt u deze nieuwe stationaire fasen van de Avantor® ACE®-kolommenreeks bekijken.

Avantor® Hichrom: experts in chromatografie

Als u op zoek bent naar deskundig advies en een scala aan specialistische en moeilijk te vinden fasen, zullen de experts van Avantor® u helpen.

Chromatografie-kolommen en verbruiks-artikelen van Thermo Scientific

Van monstervoorbereiding tot monsterbeveiliging en -scheiding; wij beschikken over de meest uitgebreide reeks verbruiksartikelen voor chromatografie

Pall Acrodisc Premium-spuitfilters

Met de Pall Acrodisc® Premium-spuitfilters met universeel GHP-membraan weet u zeker dat u alle monsters probleemloos kunt analyseren.