Analytische HPLC en UHPLC

Analytische HPLC en UHPLC

HPLC is een van de meest gebruikte analytische technieken in de chemische en biowetenschappen. Waarom is dit zo? Het scheiden van zeer gelijksoortige verbindingen wordt uitzonderlijk goed uitgevoerd. Waar kan het voor worden gebruikt? Voor alles: van farmaceutische samenstellingen tot milieuverontreinigende stoffen.

Avantor® - Experts in chromatografie

Hebt u technische informatie of advies nodig?

Wij hebben technische informatie en experts die u kunt oproepen of e-mailen.

Productpagina's

Stationaire fasen

U zoekt de juiste stationaire fase. Dit is niet makkelijk omdat er duizenden beschikbaar zijn. Doorzoek onze database met meer dan 10.000 kolommen.

Mobiele fasen en fase-modifiers

U hebt een solventenleverancier nodig die u kunt vertrouwen. De mobiele fase is vaak net zo belangrijk als de stationaire fase.

HPLC- en UHPLC-instrumenten

U moet uw HPLC-instrument correct configureren. Instrumenten zorgen voor de fysieke omstandigheden om de chromatografie uit te voeren.

Selectie van flacons

Welk type flacon hebt u nodig? Hoge terugwinning? Flacons met lage adsorptie? PTFE, siliconen septa, schroef-, clip- of krimpdop?

Capillairen, aansluitingen en accessoires

U wilt het flowpad in uw instrument optimaliseren. Van PEEK-aansluitingen tot roestvrijstalen capillairen: maak de juiste keuze.

Waterzuiveringssystemen

Water is een belangrijk solvent voor HPLC met omgekeerde fase. Zorg ervoor dat u het juiste, uiterst zuivere watersysteem hebt voor uw behoeften.