Monstervoorbereiding

Monstervoorbereiding

Monstervoorbereiding. Hoe kunt u een monster het beste voorbereiden voor HPLC-analyse? Dit is een vraag die ons vaak wordt gesteld en meestal is het antwoord: wat wilt u bereiken? Uw monstervoorbereiding is uniek voor uw toepassing, van eenvoudige filtratie tot ingewikkelde derivatisering en hier kunt u vinden wat u nodig hebt.

Hebt u meer informatie over monstervoorbereiding nodig?

Als u op zoek bent naar informatie over filtratie of SPE, hebben we dat hier. U kunt ook de video's in ons kenniscentrum bekijken.

Productpagina's

Spuitfilters

Als u uw monsters filtert alvorens ze in een flacon te doen voor analyse, zal uw systeem goed blijven werken en verlengt u de levensduur van de kolommen. U moet bepalen wat het juiste membraan, materiaal en de poriegrootte is voor uw monster

Vastefase-extractie (SPE - Solid Phase Extraction)

De vastefase-extractie (SPE) is de belangrijkste methode voor monstervoorbereiding voorafgaand aan HPLC-analyse. Dit zorgt voor reiniging en concentratie.

Centrifugeren

U moet de onopgeloste deeltjes in uw monster verminderen en het supernatant analyseren. Het gebruik van een centrifuge is een goede eerste stap.

Verwarmen en roeren

Voor de voorbereiding van uw monsters en uw mobiele fasen zijn verschillende roer- en verwarmingsapparaten van belang.

Meetapparatuur

U hebt betrouwbare pH-meters, weegschalen en pipetten nodig om uw chromatografie te ondersteunen. Wij hebben een uitgebreid assortiment dat voldoet aan uw behoeften.

Zouten en zuren van hoge zuiverheid

Er kan een reactiestap nodig zijn om een monster voor te bereiden voor HPLC. Zorg ervoor dat u alleen reagentia gebruikt van de hoogste kwaliteit om de beste resultaten te behalen.

Persoonlijke bescherming

U moet uzelf en uw collega's beschermen bij omgang met chemicaliën in het lab. Doe het goed met een volledig assortiment van PBM-producten.