Chromatografie-kolommen en verbruiks-artikelen van Thermo Scientific

Van monstervoorbereiding tot beveiliging en scheiding van monsters; we bieden de meest uitgebreide reeks verbruiksartikelen voor chromatografie om onze klanten te helpen bij het bereiken van herhaalbare, voorspelbare resultaten - scheiding na scheiding. We zijn gericht op innovatie voor betere productiviteit en prestaties in de belangrijkste marktworkflows, waaronder: farmaceutische industrie, levensmiddelen en dranken, milieu, klinische en biowetenschappen.

SureSTART autosampler vials en wellsplaten

3 distinct performance levels-differentiated by performance and value-make selecting the right Thermo Scientific™ SureSTART™ product simple, clear and easy.

Farmaceutische workflows

Innovatieve, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen helpen u bij het voldoen aan de hoge eisen in elke fase van uw farmaceutische workflow.

Workflows voor levensmiddelen en dranken

Een reeks productoplossingen waarmee u de veilige, hoogwaardige levensmiddelen kunt leveren die consumenten verwachten.

Milieuanalyseworkflows

Een uitgebreide reeks producten voor een betrouwbare en nauwkeurige analyse van lucht, water en bodem.

Klinische workflows

Innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen helpen u bij het voldoen aan de hoge eisen in elke fase van uw klinische workflow.

Biowetenschappelijke workflows

Innovatieve producten van monstervoorbereiding tot hantering en scheiding van monsters voor een betrouwbare identificatie en karakterisering van monsters.

Proteomicaworkflows

Innovatieve, betrouwbare en eenvoudig te gebruiken producten die u helpen voldoen aan de hoge eisen van uw proteomicaworkflow.