Zoveel meer dan een schoon oppervlak...

Contec Inc is een ISO 9001:2015 geregistreerde fabrikant van verontreinigingsbeheersingsproducten voor veeleisende reiniging en desinfectie in gecontroleerde omgevingen wereldwijd. Contec's uitgebreide cleanroom productassortiment van voorverzadigde en droge doekjes, dweilen, desinfectiemiddelen en wissers; zowel steriel als niet steriel is ideaal voor de vele reinigings- en desinfectietaken in veeleisende omgevingen.
De Contec cleanroomproducten worden gebruikt in een verscheidenheid aan industrieën, waaronder farmaceutica, medische apparatuur, biofarma, micro-elektronica, optica, halfgeleiders en elektronica.

Alcoholen, desinfectiemiddelen en reinigingsmiddelen

Een breed assortiment desinfectiemiddelen en oplossingen voor veeleisende en steriele omgevingen. Van waterstofperoxide-oplossingen en IPA, tot snelwerkende gevalideerde sporicide desinfectiemiddelen.

Cleanroom doekjes & wissers

Steriele en niet-steriele, droge en voorverzadigde, gebreide, niet-geweven doekjes en microvezeldoekjes, alsook een assortiment wissers van verschillende lengtes, kopgroottes en materialen.

Cleanroom Dweilsystemen

Een breed assortiment wand- en plafondwissers, emmers, trolleys en gereedschappen voor veeleisende- en cleanroomomgevingen, of het nu gaat om het desinfecteren of reinigen van vloeren, wanden, plafonds of binnenin bioveiligheidskabinetten en isolators.

Onze producten

Contec ReFIBE™ 100% gerecycleerde polyester doekjes

Het eerste duurzame polyester cleanroomdoekje gemaakt van gerecycleerde post-consumptie plastic flessen. ReFIBE™ zijn 100% gebreide polyesterdoekjes met gesealde randen. Elke doos voorkomt dat tot 840 flessen op de afvalberg terechtkomen.

BPR-goedgekeurde 70% IPA voorverzadigde doekjes

Voorverzadigde doekjes bieden veel voordelen ten opzichte van alcohol in flessen en droge doekjes. Ze verminderen het gebruik van oplosmiddelen, verhogen het gebruiksgemak en bieden een uitzonderlijke controle op oplosmiddelen.

Contec ProChlor sporicide desinfectiemiddel

Contec ProChlor is een revolutionair sporicide dat sporen 100% doodt in minder dan 1 minuut. Contec ProChlor is een mengsel van waterstofhypochloriet in gezuiverd water, wordt gebruiksklaar geleverd en is doeltreffend tegen bacteriën, schimmels, virussen.

Contec EasyReach™ reinigingshulp-middelen voor mini-omgevingen

Ontwikkeld voor het reinigen van isolators, laminaire luchtstroomkappen, handschoenkasten en andere mini-omgevingen, Contec's lichtgewicht, roestvrijstalen, EasyReach™ reinigingshulpmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken en verbeteren.

Video's

Literatuur

Webinars

Whitepapers, Artikelen