Services en oplossingen

Voor de productie en het gebruik van cytotoxische geneesmiddelen is de hoogste mate van expertise, ervaring en zorgvuldigheid vereist om een efficiënte en veilige verontreinigingspreventie te garanderen.

Geavanceerde concepten zorgen voor efficiënte processen en verontreinigingspreventie om de veiligheid van zowel producten als medewerkers te waarborgen.

Wij willen u meer bieden dan slechts het leveren van producten. Individuele adviezen en serviceconcepten en het aanbieden van een geavanceerd bevoorradingsconcept dienen een integraal onderdeel te zijn van onze bedrijfsvoering.

De basis van elke service wordt gevormd door een analyse van uw specifieke vereisten en de omstandigheden op uw locatie, waarbij o.a. een gap-analyse wordt uitgevoerd in combinatie met een inspectie van installaties en cleanrooms. Onze services zijn daardoor niet statisch, maar worden aangepast aan de veranderende omstandigheden.

Het bieden van de best mogelijke service is een van onze belangrijkste toegevoegde waarden. Onze medewerkers zetten zich maximaal in bij het ontwikkelen van deze services en oplossingen, die u ondersteunen in uw dagelijkse productieroutine. U kunt zich daardoor richten op de zaken die er echt toe doen.

Naast onze individuele arrangementen voor training en advies bieden we een aantal andere waardevolle services. Deze services omvatten o.a. de Change Notification Service en CleanPack®: onze bestralings- en sterilisatieservice op maat. Ons VWRCATALYST™-team kan u informeren over mogelijkheden om uw Lean-inventarisbeheer te optimaliseren.

Gebruik VWR om de efficiëntie van uw processen te verbeteren, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw kerncompetenties.

Neem contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger van VWR en wij bieden de oplossing die aan uw eisen voldoet!