DuPont™ persoonlijke bescherming - bescherming van mensen, wereldwijd, met vertrouwde merken

De wereld verandert snel. Naarmate meer landen geïndustrialiseerd raken, ontstaat er een grotere behoefte aan persoonlijke beschermingsmiddelen. DuPont biedt wetenschappelijk onderbouwde oplossingen die tegemoetkomen aan deze behoefte aan bescherming. We begrijpen dat degenen die het vuile werk doen, niet van steen zijn gemaakt, en we zijn gemotiveerd om oplossingen te bieden om hen te beschermen tegen risico's op het werk.

Onze oplossingen voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) omvatten enkele van de meest vertrouwde merken in de industrie: DuPont™ Tyvek® en DuPont™ Tychem® kleding voor chemische, biologische en deeltjesbescherming, DuPont™ Tychem® handschoenen die perfect compatibel zijn met onze coveralls, DuPont™ Tyvek® IsoClean® speciaal ontworpen voor gebruik in cleanrooms en gecontroleerde omgevingen en DuPont™ ProShield® voor minder veeleisende toepassingen.

DuPont™ Tychem® handschoenen

DuPont breidt zijn chemische beschermingsoplossingen uit met het nieuwe Tychem® handschoenenassortiment en biedt een perfecte compatibiliteit met zijn coveralls.

DuPont™ Tychem®

Voor een uitgebreide bescherming tegen lage niveaus van gevaarlijke chemicaliën, tegen giftige gassen en biologische gevaren, vertrouwen industriële werknemers op kledingstukken van DuPont™ Tychem®.

DuPont™ Tyvek® IsoClean®

DuPont heeft op basis van haar technische kennis een innovatief assortiment ontwikkeld dat voldoet aan de hoogste normen voor deeltjes- en microbiologische verontreinigingsbeheersing in cleanrooms en gecontroleerde omgevingen.

DuPont™ Tyvek®

Beschermende pakken zien er misschien hetzelfde uit, maar alleen van een afstand. De unieke DuPont™ Tyvek® stof biedt al 20 jaar lang superieure bescherming als het gaat om type 4, 5 of 6 beschermende coveralls in Europa.

DuPont™ ProShield®

De ProShield® stof is speciaal gemaakt om werknemers te helpen beschermen die lichte, niet-gevaarlijke taken uitvoeren in een breed scala aan industrieën.

Video

Literatuur