DuPont™ Tychem® handschoenen

Ga door met de bescherming die u vertrouwt, tot aan de toppen van uw vingers! Een uitgebreid assortiment beschermende handschoenen van Dupont, als aanvulling op het assortiment Tychem-kleding. Tychem® beschermende kleding tegen chemicaliën van DuPont is herkenbaar aan zijn betrouwbaarheid tegen gevaarlijke organische en anorganische chemische blootstelling. Om de hoogste bescherming tot aan de toppen van uw vingers te garanderen, breidt DuPont de chemische beschermingsoplossingen uit met het nieuwe Tychem® handschoenenassortiment, dat een perfecte compatibiliteit met de coveralls biedt.

Meer weten

DuPont™ Tychem® NP530

Het neopreen wordt dubbel gedompeld over natuurrubber. Ideaal voor nauwkeurige werkzaamheden in omgevingen waar oplosmiddelen aanwezig zijn.Neopreen over natuurrubber is een echt pluspunt voor de beweeglijkheid en vermindert de vermoeidheid van de handen.

DuPont™ Tychem® NT430

Zeer comfortabele hybride nitril. Ideaal voor het werken in een vochtige of vette omgeving en voor het verwerken van kleine onderdelen. Goedgekeurd voor voedselverwerking.

DuPont™ Tychem® NT480

Ontworpen om lang mee te gaan en vermoeidheid te verminderen. Ideaal voor het veilig werken in een vochtige of vette omgeving. Gevlokt gevoerd met een ergonomisch ontwerp voor verbeterd comfort.

DuPont™ Tychem® NT420

Zeer resistente wegwerphandschoen, barrière voor de meeste olievetten en koolwaterstoffen. Perfect voor banen die chemische bescherming vereisen, terwijl het onderscheidend vermogen van de tastzin behouden blijft.

Video

DuPont™ Tychem® handschoenen

Tychem® handschoenenlijn voor een verbeterde compatibiliteit met ons assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen.

Literatuur