DuPont™ Tychem® garments

DuPont™ Tychem® kledingstukken voor lichtgewicht bescherming tegen chemische en biologische gevaren. Niet alle dodelijke bedreigingen komen in de vorm van vuur of wapens. Voor een uitgebreide bescherming tegen lage niveaus van gevaarlijke chemicaliën, tegen giftige gassen en biologische gevaren, vertrouwen industriële werknemers op kledingstukken van DuPont™ Tychem®. Tychem® is een innovatief stoffenassortiment dat bestaat uit meerdere barrièrelagen die bescherming bieden tegen chemische en biologische gevaren. Gelamineerd met Tyvek® voor sterkte, biedt het een robuuste oplossing met een hoog niveau van weerstand tegen chemische stoffen bij een ongewoon laag gewicht.

Meer weten

Tychem® 6000 F gezichtsbescherming

Strakke vormgeving in combinatie met vertrouwde Tychem® bescherming. DuPont™ Tychem® 6000 F gezichtsbescherming. Coverall met capuchon met rubberen afdichting op de capuchon voor een strakke pasvorm rond het ademhalingstoestel.

Tychem® 2000 C

Tychem® 2000 C kleding maakt gebruik van de sterkte van Tyvek® en een polymere barrièrecoating om een goede bescherming te bieden tegen een groot aantal anorganische chemicaliën en biologische gevaren (zelfs onder druk).

Video

Hoe u Tychem® kledingstukken veilig kunt aan- en uittrekken

Literatuur