Milieu-analyse met Merck

Organische of anorganische analyse van verontreinigingen of vervuiling in water, bodem of lucht? Merck biedt alles wat u nodig heeft, van monstername tot kwaliteitscontrole in uw milieutestlaboratoria. 

Naast het brede productaanbod heeft Merck ook een database met Application Notes voor uw specifieke analyse. Ontdek hier een selectie van toepassingen. Heeft u hulp nodig met een specifieke toepassing? Neem contact op met uw lokale VWR-specialist.

Application Notes

Milieu-workflow

Monstervoorbereiding van water-, bodem- of luchtmonsters

Monstervoorbereiding in milieuanalyse kan behoorlijk uitdagend zijn, uiteraard afhankelijk van uw monster. Zo kan bodemanalyse een aanzienlijke monstervoorbereiding vereisen voordat een analyse kan worden uitgevoerd. 

Referentiematerialen voor interpretatie van de resultaten

De referentiematerialen van Supelco omvatten meer dan 20 000 standaarden, waarvan een groot deel wordt gebruikt voor milieu-analyses. Deze standaarden zijn minimaal dubbel geaccrediteerd volgens ISO/IEC 17025, ISO Guide 34 en ISO 17034. 

Ondersteuning voor kwaliteitsborging

Kwaliteit is verweven in alles wat Merck doet. Het is en blijft de hoeksteen van het bedrijf. Bij milieutests kan Merck u helpen om de kwaliteit van uw testen gedurende het hele proces te waarborgen. Onlangs heeft Merck een nieuwe classificatie van hun producten en verschillende kwaliteitsgraden geïntroduceerd, om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste kwaliteitsgraad voor uw toepassing krijgt, het "M-clarity" programma.