Temperatuur- en vochtigheidsmetingen en dataloggers

Wij bieden een uitgebreid portfolio met gereedschappen voor het meten of loggen van temperatuur, vochtigheid, CO2 of vele andere parameters voor de huidige drukke industrie - van productie en verpakking, tot opslag en distributie.

We hebben een enorm assortiment hulpmiddelen voor temperatuur- en vochtigheidsmetingen en voor datalogging voor real-time zichtbaarheid en bewaking van de temperatuur en vochtigheid voor de drukke voedselindustrie: vanaf de fabricage en verpakking tot de opslag en distributie.

Dankzij bruikbare gegevens op het moment dat een temperatuur- of vochtigheidslimiet wordt overschreden, kunnen snel corrigerende maatregelen worden genomen, zodat de integriteit van de goederen behouden blijft.

Het assortiment omvat loggers voor koelkasten en vriezers; miniatuurloggers voor bewaking tijdens transport en processen met hoge temperaturen, zoals sterilisatie of pasteurisatie; en verscheidene draadloze bewakingssystemen voor temperatuur en vochtigheid. Al deze zaken helpen de gebruiker onmiddellijk in te zien dat bij een proces bepaalde parameters zijn overschreden.

Onze dataloggers voor temperatuur en vochtigheid zijn allemaal ontworpen en geproduceerd conform CE-normen en vele ook met gebruiksvriendelijke beheersoftware die HACCP-voorschriften ondersteunt.

Met datalogging voor realtime zichtbaarheid en controle, waarbij bruikbare gegevens worden verstrekt op het moment dat een parameterdrempel wordt overschreden, kunnen corrigerende maatregelen worden genomen en kan de integriteit van de goederen worden gehandhaafd.

Ons aanbod start bij temperatuurindicatoren, glazen thermometers, digitale thermometers voor alle toepassingen tot uitgebreide datalogging en draadloze controle. Ontdek de oplossing voor uw toepassing, of u nu een waterbad, oven, -80 graden diepvriezer of voedingsproducten controleert.

Of vind de juiste datalogger om uw belangrijke goederen tijdens transport of opslag te monitoren. De keuze is zeer uitgebreid.