Onze oplossingen

Als wereldwijd topdistributeur van wetenschappelijke apparatuur, benodigdheden, chemicaliën en meubilair bedient VWR de industriële, de biowetenschappelijke en de farmaceutische markt, de overheid, het onderwijs en de markt voor elektronica.

Via een aantal strategische samenwerkingsverbanden met internationaal gerespecteerde fabrikanten en constante ontwikkeling van systemen en diensten zorgen we altijd weer voor tijdige levering van ruim 750.000 producten aan de wetenschappelijke gemeenschap. Dat is onze missie.

Science Delivered

From scientific discovery to scale-up and commercial delivery, Avantor offers mission-critical products, services and solutions on a global scale.

Supporting Research on COVID-19

To support the ongoing research efforts on Coronavirus SARS-CoV-2 causing COVID-19 disease, we've provided easy access to critical products needed for virus research and detection...

R&D

Sterke en vitale R&D is absoluut essentieel voor alle bedrijfstakken...

Avantor Seradigm Sera

The most reliable supply of exceptional quality Fetal Bovine Serum...

Productie

Van grondstoffen tot hygiënecontrole: VWR biedt ook in deze omgeving ondersteuning...

Kwaliteitscontrole

Een goed functionerend laboratorium voor kwaliteitscontrole zorgt voor de integriteit van het productieproces van een bedrijf, van validatie van grondstoffen tot en met de controle van eindproducten...

Klinische sector

VWR staat al bekend als topleverancier van gespecialiseerde kleuringsmaterialen voor de pathologiemarkt. Dagelijks werken we aan het opbouwen van onze productportfolio voor klinische klanten...

Gecontroleerde omgeving - basan

De basan Group is een van de toonaangevende distributeurs van producten en diensten voor kritieke omgevingen – en is dat al meer dan 30 jaar.

Milieuonderzoek

Een grote keuze producten en diensten voor complete wateranalyse in het veld en in het laboratorium...

Onderwijs/Scholen

In onze selectie voor scholen vindt u materiaal voor onderwijs in scheikunde, natuurkunde en biologie

J.T.Baker® Robotic Tips

Nieuw Avantor® J.T.Baker® premium geleidende en niet-geleidende robottips leveren superieure kwaliteit en betrouwbare prestaties voor resultaten waarop u kunt vertrouwen.