Maak kennis met de arme slachtoffers van The Unusual Suspects !

Bella Brand is een trotse vrouw die bang is dat een probleem dat algemeen bekend wordt, haar reputatie kan schaden. Terugroepacties kunnen een groot probleem zijn voor bedrijven doordat dit gevolgen heeft voor zowel hun merk als hun bedrijfsresultaat. Hoewel problemen die terugroepacties veroorzaken, op zich kunnen worden verholpen als er aanzienlijke tijd, moeite en geld wordt besteed, is het zo dat verlies van consumentenvertrouwen in een merk een langdurige en ernstige impact kan hebben. Microbiële QC-tests spelen hierbij een belangrijke rol en kunnen worden gezien als de laatste verdedigingslinie tussen een probleem dat onder controle wordt gehouden en een algemeen bekend geworden terugroepactie.

Consuela Consumer wil profiteren van hoogwaardige producten, geschikt voor het beoogde doel en vrij van verontreiniging.

Pia Products is dol op het tevreden stellen van consumenten en het ondersteunen van het merk. Haar grootste angst is dat ze wordt herverwerkt of weggeworpen terwijl er niets mis is met haar! Een effectief micro QC-testprogramma minimaliseert het risico van zowel vals negatieve als vals positieve resultaten. Dit zorgt er vooral voor dat verontreinigde producten niet op de markt worden gebracht en ook dat batches die wel goed zijn, niet opnieuw hoeven te worden verwerkt of moeten worden vernietigd.

Lori Lab Tech test vele monsters per dag. Ze wil microbiologische producten die gebruiksvriendelijk zijn, geen letsel of stress veroorzaken en die haar workflow verbeteren!
Micro QC-programma's moeten laboranten in staat stellen efficiënt en comfortabel te werken, vooral wanneer hoge testvolumes en steeds herhaalde bewegingen mogelijk letsel zouden kunnen veroorzaken.

Vraag om een gratis demo Vraag om een gratis demo

Wat zullen de ongewone verdachten aanrichten bij deze arme slachtoffers? Klik hier voor meer informatie!