J.T.Baker® Robotic Tips

J.T.Baker® Robotic Tips en platen

De kwaliteit die u wilt voor de betrouwbare resultaten die u nodig hebt. Hierbij introduceren wij de premium robottips en platen van J.T.Baker voor geautomatiseerde Liquid Handling systemen, vervaardigd en getest om de betrouwbare resultaten te leveren die u nodig hebt om de wetenschap vooruitgang te laten boeken.

Vraag hier uw J.T.Baker Robotic Tips monsters aan
 

Nauwkeurige resultaten. Minder uitvaltijd.

Dankzij de rechtere tip voor minder afkeuring en minder breuk kunnen onze J.T.Baker robottips zelfs kleine volumes doseren met hoge precisie en zonder verontreiniging. Deze tips, die nu in verschillende maten kunnen worden besteld, zijn ontwikkeld voor enkele van de meest populaire gerobotiseerde onderzoekswerkstations.

De geleidende en heldere tips van J.T.Baker, die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, worden wereldwijd door veel Life Science en diagnostische laboratoria vertrouwd en worden ondersteund voor eenvoudige, gemakkelijke wereldwijde bestelling en levering via het toonaangevende e-commerce kanaal van Avantor, vwr.com.

 

Aanbevolen producten

J.T.Baker® geleidende robottips

Met de geleidende robottips van J.T.Baker kunnen zelfs kleine vloeistofvolumes met grote precisie en zonder verontreiniging worden bemonsterd. De geleidbaarheid stelt het robotsysteem in staat het vloeistofniveau te detecteren en te volgen, zodat minimale onderdompeling in het monster wordt gegarandeerd.

  • Vervaardigd onder cleanroom-omstandigheden (cleanroom-klasse 8)
  • State-of-the-art kwaliteitscontrole
  • Ideaal voor analyses met een hoge doorvoer
  • Trays met barcode voor geautomatiseerde identificatie (Hamilton, Roche MagNA Pure)
  • Verkrijgbaar met of zonder filter
Koop nu

J.T.Baker multiwell-platen

De multiwell-platen van J.T.Baker worden volgens strenge kwaliteitscontroleprocedures in dezelfde fabriek vervaardigd waar ook de robottips van J.T.Baker worden gemaakt, waardoor het voor klinische medici en onderzoekers makkelijker wordt om de laboratoriumverbruiksartikelen die zij voor hun gerobotiseerde vloeistofbemonsteringssystemen van één bron te betrekken.

  • Het merendeel van de platen voldoet aan de ANSI/SLAS 1-2004 standaard voor microplaat-afmetingen
  • De dichtheid van de wells maakt een efficiënte monstername op hoge snelheid mogelijk
  • Hoogwaardige kunststoffen getest & gegarandeerd vrij van biologische kruisbesmettingen
  • Dankzij alfanumerieke codering kunnen monsters duidelijk worden toegewezen en geïdentificeerd
  • Platen en afdichtingen die zijn ontworpen om precies op elkaar te passen
Koop nu

J.T.Baker® IVD gemarkeerde robottips

Een selectie van J.T.Baker® robottips relevant voor menselijke diagnostische in-vitro toepassingen en geschikt voor gebruik op populaire robotplatforms is beschikbaar met CE-IVD markering!

Koop nu

Ontdek al onze robotverbruiksartikelen van J.T.Baker

Ontdek hoe onze hoogwaardige J.T.Baker producten voor gerobotiseerde bemonsteringssystemen uw analytische en diagnostische werkzaamheden kunnen helpen verbeteren

Zie alle producten

"Quality & Precision at Every Step” Whitepaper

Meer "Quality & Precision at Every Step” Whitepaper

J.T.Baker Robotic Consumables brochure

Meer J.T.Baker Robotic Consumables brochure

Meer dan een eeuw kwaliteit

Al meer dan een eeuw vertrouwen klanten wereldwijd op de toepassing geoptimaliseerde en op functionaliteit geteste prestaties van de topproducten van het merk J.T.Baker om te voldoen aan de veeleisende behoeften van een breed scala aan onderzoeks- en productietoepassingen.

Ontwikkeld voor minder uitvaltijd

Gebruikmakend van tientallen jaren ervaring en innovatie van ons in Duitsland gevestigde productieteam, helpen J.T.Baker robottips het gebruik van gerobotiseerd gereedschap te maximaliseren en uitvaltijd te minimaliseren, met een rechtere tip en lagere variatiecoëfficiënt die tipbreuk en afkeuring vermindert.

ISO-gecertificeerde productie

Onze kwaliteit is ISO-gecertificeerd: onze productiefaciliteit is gecertificeerd volgens ISO 9001; we zijn gecertificeerd volgens ISO 13485:2016 voor de productie van medische en IVD-producten en ons productieproces voldoet aan het ISO 50001:2011 energiebeheersysteem voor duurzamere en verantwoorde productieprocessen.

Onafhankelijk getest op zuiverheid

Elke partij tips wordt getest volgens strenge kwaliteitsprocedures om te garanderen dat ze vrij zijn van verontreinigingen, en ze zijn onafhankelijk getest en gecertificeerd vrij van DNase, RNase, ATP en pyrogenen.

Volledige cleanroom automatisering

De robottips van J.T.Baker blijven letterlijk onaangeroerd door mensenhanden totdat u de verpakking opent: onze volledig geautomatiseerde productielijn werkt onder cleanroom-condities om tips te leveren die voldoen aan de strengste specificaties voor compatibiliteit en zuiverheid. Bovendien resulteren onze faciliteiten en geavanceerde productietechnologie in één van de meest nauwkeurige tips op de markt.