Miele-laboratoriumwasmachines

Miele Professional biedt uitgebreide systeemoplossingen met laboratoriumafwasmachines, speciale opwerkingsprocedures en bijpassende accessoires voor het opwerken van verschillende soorten laboratoriumglaswerk voor analytische experimenten. Deze oplossingen geven reproduceerbare resultaten, zelfs bij uitdagende toepassingen op het gebied van organische, anorganische en fysische chemie, biologie, microbiologie, ziekenhuislaboratoria, apotheken of in de Food & Beverage en cosmetische industrie.

Dankzij de expertise van Miele zijn er modelversies verkrijgbaar met een verscheidenheid aan programma's, lastdragers, modules en andere accessoires die precies bij uw toepassing passen.

Miele is de laatste 60 jaar bezig geweest met het configureren van de wascycli zodat u de optimale cyclus voor uw laboratoriumglaswerk kunt kiezen.

Miele is de logische keuze voor alle laboratoriumgebruikers vanwege de praktische en effectieve oplossingen.

De voordelen van Miele:

  • De complete documentatie van alle opwerkingsprocessen waarborgt het hoogste veiligheidsniveau
  • Maximale flexibiliteit en intuïtief gebruik dankzij nieuwe modulaire rekken en inzetstukken
  • Perfecte reinigingsprestaties: de ideale waterdruk tijdens alle programmafasen dankzij een gepatenteerde circulatiepomp met variabele snelheid
  • Hoogste hygiënestandaard: opeenhoping van vuil wordt voorkomen dankzij de gelaste kamer met ronde hoeken en de verwarmingselementen die zich niet in de kamer maar in de circulatiepomp bevinden
  • Individuele oplossingen: de diverse functies bieden de perfecte oplossing voor een breed scala aan toepassingen

Op zoek naar een wasmachine voor laboratoriumglaswerk?

Compacte wasmachines voor laboratoriumglaswerk

Wasmachines voor laboratoriumglaswerk van Miele Professional staan voor een oplossing van commerciële kwaliteit voor laboratoriumglaswerk voor analytische experimenten.

SlimLine wasmachines voor laboratoriumglaswerk

Miele biedt met de nieuwe SlimLine wasmachines voor laboratoriumglaswerk, krachtige opwerkingsmethoden, perfect passende ProCare Lab proces-chemicaliën en handige accessoires een uitgebreide en systematische oplossing voor de opwerking van laboratoriumglaswerk voor analytische experimenten. Door verder te gaan dan de standaardbenaderingen, hebben Miele-ingenieurs samen met gebruikers individuele oplossingen bedacht om alledaagse uitdagingen in laboratoria aan te pakken.

Wasmachines voor laboratoriumglaswerk met grote capaciteit

Het nieuwe PLW 86-model stelt nieuwe normen op het gebied van prestaties en gebruikersvriendelijkheid. Dit volledig nieuw ontworpen wassysteem levert aanzienlijk betere prestaties dan de voorgaande modellenreeks en kan, dankzij een pomp met variabele snelheid, de circulatiedruk en het waterverbruik aanpassen aan de lading in kwestie.

Ik had graag meer informatie

Productselectie

MIELE Quality

Een kwaliteitsbehandeling van glaswerk, zonder gevolgen voor de levensduur.
DURAN Group adviseert was- en desinfectieapparaten van Miele

 

MIELE Guarantee

Miele After Sales Service: een garantie voor veiligheid en betrouwbaarheid
Contracten voor onderhoud, afgestemd op uw behoeften

 

 

MIELE Services

Deskundige technici
Reserveonderdelen verkrijgbaar tot 15 jaar na aankoop
Lokale service