Leica compound inversiemicroscopen

Leica inversiemicroscopen bieden u hoge prestaties om u te helpen uw onderzoek te bevorderen.

De Leica DMi1 inversiemicroscoop ondersteunt uw specifieke werkroutines in uw laboratorium voor celcultuur. De werking ervan is zo intuïtief, de bediening zo comfortabel dat u zich volledig op uw werk kunt concentreren. Kies de functies die u nodig hebt en voeg indien nodig eenvoudig een verscheidenheid aan toebehoren toe dat belangrijk is voor uw werk. Met hoogwaardige optiek, ergonomisch ontwerp en 5 W LED-verlichting is de Leica DM IL LED ideaal voor celcultuur, micromanipulatoren, documentatie van immunobevlekte monsters en routinematige onderzoeken van levende cellen.

De Leica DM IL LED beschikt over een uitgebreide set contrastmethoden om uw monster te monitoren op de manier zoals u dit nodig acht. De hoge kwaliteit van het fasecontrast, het uitstekende modulatiecontrast en de schitterende fluorescentie zijn binnen handbereik. Robuuste stabiliteit, veel ruimte om met gereedschap te werken, lange werkafstanden om ook grote cultuurkolven te kunnen onderbrengen en een stabiele verlichting zonder warmte maken het werk aan de microscoop eenvoudig en handig.

Voor speciale diagnostische vereisten is deze microscoop gecertificeerd voor in-vitrodiagnostiek (IVD) inclusief in-vitrobevruchting (IVF).

Vraag een gesprek aan

DMi1

Precies goed voor uw laboratorium voor levende cellen – slimme keuze voor snelle controles. De goed ontworpen en kwalitatief uitstekende bedieningselementen stellen u in staat om comfortabel te werken.

Meer info

DM IL LED

De Leica DM IL LED routine inversiemicroscoop beschikt over een uitgebreide set contrastmethoden om uw monster te monitoren op de manier zoals u dit nodig acht.

Meer info