Mijn profiel

Door een profiel aan te maken, krijgt u toegang tot handige tools die uw bestelproces vereenvoudigen.

  • Toegang tot de prijzen volgens de contracten van uw organisatie (klantaccount)
  • Zichtbaarheid van productbeschikbaarheid
  • De mogelijkheid om uw voorkeuren voor bestellen*, betalen en verzenden te wijzigen. Het aanmaken en opslaan van persoonlijke favorietenlijsten
  • Planning van terugroepacties
  • Toegang tot realtime orderstatus voor al uw VWR-bestellingen; inclusief trackinginformatie van de vervoerder

Wanneer u inlogt, kunt u op de pagina "Mijn profiel" (altijd toegankelijk via de link "Mijn profiel" bovenaan de pagina) uw persoonlijke gegevens en uw gepersonaliseerde instellingen bekijken en bijwerken, door de VWR.com-site aan te passen aan uw behoeften.

Ja, u heeft geen profiel nodig om onze website te bekijken. Er zullen echter beperkingen zijn (geen prijs, leveringstermijn enz.). U kunt nog steeds productgegevens bekijken, meer te weten komen over ons bedrijf en de diensten die wij verlenen, carrièremogelijkheden vinden enz.

Selecteer "Mijn profiel aanmaken" bovenaan de pagina. Voer vervolgens uw persoonlijke gegevens in (als u een VWR-accountnummer heeft, voer dat dan in) en klik op "Volgende".

Completeer het registratieformulier, dat ons zal helpen de VWR.com-site aan te passen aan uw specifieke behoeften. Als dit afgerond is, selecteer dan "Profiel aanmaken".

Binnen 24 tot 48 uur zal uw WEB-profiel door onze teams aan uw klantaccount worden gekoppeld. Als dit niet het geval is, stuur dan een e-mail naar ebiz.be@vwr.com met uw klantnummer.

Laat het vakje leeg en stuur een e-mail naar het volgende adres: ebiz.be@vwr.com met de naam van uw bedrijf, uw leveringsadres, uw factuuradres (indien afwijkend), een uittreksel van KBIS alsook het / de e-mailadres(sen) voor het versturen van facturen in pdf.

Stuur een e-mail naar ebiz.be@vwr.com met uw klantnummer en/of de gegevens die nodig zijn om uw klantaccount aan te maken (naam van uw bedrijf, leverings- en factuuradres / KBIS / e-mailadres(sen) mail voor het versturen van facturen in pdf).

Dit nummer identificeert u als een unieke VWR-klant. VWR kent u een accountnummer toe voor het vaststellen van prijzen, facturering, verzending en andere belangrijke informatie.

Om het registratieproces te voltooien, moeten wij controleren of uw e-mailadres correct is en of de verstrekte informatie correct is. Zodra u het registratieformulier heeft ingevuld en "Profiel aanmaken" heeft geselecteerd.

Binnen 24 tot 48 uur zal uw WEB-profiel door onze teams aan uw klantaccount worden gekoppeld.

Als dit niet het geval is, aarzel dan niet om een e-mail te versturen naar ebiz.be@vwr.com met uw klantnummer en / of de informatie die nodig is voor het aanmaken van uw klantaccount (naam van uw bedrijf, leverings- en factuuradres / KBIS / e-mailadres(sen) voor het verzenden van facturen in pdf.

Wanneer u uw profiel aanmaakt met uw VWR-accountnummer, wordt u gevraagd om uw bedrijfsgegevens in te voeren, die VWR zal controleren alvorens uw profiel goed te keuren.

Eenmaal goedgekeurd, zult u toegang hebben tot:

  • de prijs van elk product volgens uw contract
  • de beschikbaarheid van elk product

Als het winkelwagentje geen contractprijzen en beschikbaarheidsstatus voor elk product weergeeft, stuur dan een e-mail naar ebiz.be@vwr.com met:

  • Uw verbindingsidentificatie (e-mailadres waarmee u verbinding maakt)
  • Een screenshot van het probleem

Ja, u dient een e-mail te sturen naar ebiz.be@vwr.com met uw verbindingsidentificatie en uw nieuwe leveringsadres.

U zult niet langer toegang hebben tot uw oude bedrijfsgegevens.

VWR.com is zo ontworpen dat er geen persoonlijk identificeerbare informatie online wordt weergegeven of beschikbaar is voor het grote publiek. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Klik hier

Om uw wachtwoord te wijzigen, selecteert u de link "Mijn profiel" bovenaan de pagina. Klik op de knop "Bewerken" naast de persoonlijke gegevens.

Onder "Beveiligingsinstellingen", klik op "Wachtwoord wijzigen". Voer uw nieuwe wachtwoord in en selecteer "Verzenden".

Persoonlijke gegevens kunnen worden bijgewerkt in "Mijn profiel" door te klikken op de knop "Bewerken". U kunt uw voor- en achternaam en uw e-mailadres bijwerken.

LET OP, het wijzigen van het e-mailadres verandert de verbindingsidentificatie niet. Indien u uw login-ID wenst te wijzigen, neem dan rechtstreeks contact op met ebiz.be@vwr.com.

Op de pagina met persoonlijke gegevens kunt u aangeven of u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen. U kunt zich op elk moment uitschrijven door het vakje "Ik wil mijn winkelervaring verbeteren door mijn persoonlijke gegevens te gebruiken" uit te vinken.

Uw webprofiel kan aan een of meer organisaties worden gekoppeld (als u bijvoorbeeld voor meerdere bedrijven of vanuit meerdere locaties werkt). Elke organisatie (klantaccount) heeft zijn eigen parameters, afhankelijk van het contract.

Om van de ene organisatie naar de andere over te schakelen, heeft u, eenmaal ingelogd, toegang tot een dropdownmenu. Selecteer gewoon de organisatie die u wilt gebruiken en klik op "Bijwerken".

Als u een organisatie niet in het dropdownmenu ziet staan, stuur dan een e-mail naar ebiz.be@vwr.com