Maak kennis met The Unusual Suspects en hun arme 'slachtoffers'!

Bingwen Bug Beater - is een krachtpatser die niets liever doet dan micro-organismen bestrijden en vernietigen. Normaal gesproken zou dat goed zijn, maar wanneer u probeert organismen te kweken voor nauwkeurige micro QC-tests, kan Bingwen roet in het eten gooien en valse negatieven veroorzaken!

Hannah Holey - is een vertrouwde medeplichtige van Bingwen. Als er micro-organismen over zijn die Bingwen die niet in de pan heeft gehakt, gooit Hannah ze in een zwart gat zodat ze nooit meer op het membraan komen. Helaas bieden niet alle microbiologische membranen dezelfde mate van microbiële kweekresultaten, dus let op!

Difficult Dara - een beschermend type dat haar membraan alleen voor zichzelf wil houden. Microbiologische filtertrechters zijn er zogenaamd om u te helpen, maar het is niet makkelijk met Dara samen te werken en ze geeft haar membraan niet op zonder dat u er moeite voor moet doen!

Shuji Solid Grid - een ongrijpbare figuur en een goede vriend voor alle micro-organismen. Hij doet zijn best om ze te verbergen voor de ogen van laboranten en belemmert de groei van kolonies!

Christophe Cross Contamination - ooit een fan van hygiëne, groeide zo groot dat hij niet meer in de douche paste - helaas zit hij vol micro-organismen en is hij altijd bereid om alles om zich heen te besmetten!

Nu u de ongewone verdachten hebt ontmoet, is het tijd om hun nietsvermoedende slachtoffers te leren kennen!