De Pall-Vengers zijn er. Het gevecht is begonnen!

MicroFunnel helpt u het risico van vals negatieve resultaten en potentiële terugroepacties te minimaliseren met een aantal aantrekkelijke voordelen. Ten eerste bevinden de gradaties zich aan de buitenkant van de trechter, niet aan de binnenkant. Dit betekent dat micro-organismen in het monster zich daar niet aan kunnen vasthechten, wat anders valse negatieven kan veroorzaken. De functie 'Easy Squeeze' maakt het niet alleen gemakkelijk voor laboratoriumtechnici om bij het membraan te komen, maar vermindert ook het risico op scheuren van het membraan en beschermt het membraan. Na filtratie kan het onderste gedeelte zelfs worden verwijderd, geïnjecteerd met media en direct geïncubeerd, zodat het membraan en de plaat niet hoeven te worden verwijderd!

Voor iedereen die behoefte heeft aan flexibiliteit: de Sentino-trechter is bedoeld voor eenmalig gebruik en kan worden gebruikt om hetzelfde testmonster op verschillende media te plaatsen, waardoor u tijd en geld bespaart!

Vraag om een gratis demo Vraag om een gratis demo

Pall-microbiologiemembranen minimaliseren ook de kans op valse negatieven met membraantechnologie die microbiële kweek maximaliseert. Ook zijn de gestippelde matrixrasterrijen geen belemmering voor de groei van kolonies zoals dat het geval is bij niet-gestippelde markeringen.

De nieuwe Pall-Manifold voor microbiologie optimaliseert tests zonder dat dit ten koste gaat van de zuiverheid. Het verdeelstuk kan eenvoudig helemaal uit elkaar worden gehaald voor reiniging en autoclaveren en dankzij de modulariteit kan zelfs een verdeelstuk met 6 plaatsen in een standaard tafelmodel autoclaaf worden geplaatst. Het ontwerp voorkomt ook terugstroming en het ontsnappen van lucht. Hierdoor wordt het risico op kruisbesmetting en valse positieven geminimaliseerd, wat anders zou kunnen leiden tot hertesten, herverwerking of nog erger - het moeten wegwerpen van een prima batch van een product!

Vanuit het oogpunt van bruikbaarheid is het verdeelstuk uiterst gebruiksvriendelijk en kan het zelfs worden aangepast aan de linker- of rechterkant van de vacuümpomp om het de laborant gemakkelijker te maken. De Sentino-dispenser voor membranen, de Sentino-pomp voor het testen zonder vacuüm en de rest van de Sentino-serie zijn ontworpen met workflow en gebruiksgemak in het achterhoofd, waardoor het uw laboranten gemakkelijker wordt gemaakt!

Is het gevecht gewonnen of blijven de ongewone verdachten schade aanrichten in micro QC-laboratoria? 

Klik hier voor meer informatie!