Merck voor de farmaceutische industrie

Gebruikt u graag chemicaliën van Merck, maar weet u niet zeker welk product u moet kiezen voor uw specifieke farmaceutische toepassing? Geen probleem.

Merck heeft deze campagne ontwikkeld voor de farmaceutische industrie om u een overzicht te geven van de mogelijkheden. 

Of het nu gaat om ons befaamde acetonitril 1.00030.2500 of de Merck Millipore Milli-Q-systemen voor het perfecte laboratoriumwater: maak kennis met legio solventen, zuren, basen, ICP-standaarden, watersystemenen meer. 
Alles wat u nodig hebt voor chromatografie, luchtmonstername, milieuanalyse, kwaliteitscontrole, monsterpreparatie, waterbepaling, elementenanalyse enzovoort.

R&D

Naar boven

De Fused-Core®-technologie achter onze Ascentis® Express-kolommen levert maximale snelheid en efficiëntie op zowel UHPLC- als HPLC-systemen. Fused-Core®-deeltjes zorgen voor een veel kortere diffusieweg in vergelijking met volledig poreuze deeltjes, waardoor de piekverbreding tot een minimum wordt beperkt. Dit resulteert in zeer hoge rendementen, die doorgaans 40% hoger zijn in vergelijking met volledig poreuze deeltjes van dezelfde grootte. Ascentis® Express-kolommen zijn verkrijgbaar met 2, 2,7 en 5μm deeltjes en met een zeer breed scala aan kolomchemie.

Ascentis® Express-kolommen

De BIOshell™ UHPLC- en HPLC-kolommen leveren maximale snelheid en efficiëntie voor de scheiding van biomoleculen op zowel UHPLC- als HPLC-systemen. De Fused-CoreR oppervlakkig poreuze silicadeeltjes (SPP) met poriëngroottes van 90 A tot 1000 A maken een superieure scheiding van glycanen evenals zeer grote eiwitten mogelijk. Vooral een poriëngrootte van 1000 A toont zeer duidelijke voordelen ten opzichte van de gewone poriën van 300 A voor de scheiding van zeer grote eiwitten in de ontwikkeling van biotherapeutische geneesmiddelen, zoals monoklonale antilichamen (mAbs) of eiwitten met een molecuulgewicht van meer dan 100 kDa.

BIOshell™-kolommen

De analysemethoden voor farmaceutische monsters moeten aan strenge voorschriften voldoen. PurospherR STAR RP-18 'endcapped' kolommen zijn uitstekend geschikt voor deze vraag en zijn de beste keuze voor L1-kolommen die in de USP (United States Pharmacopeia) zijn opgenomen.

Purospher® STAR-kolommen

Merck weet dat alleen de meest nauwkeurige analytische producten volstaan. Daarom bieden wij het Supelco-portfolio van analytische GC-kolommen aan, die u de nauwkeurigheid, precisie en consistentie bieden die u nodig heeft.

Supelco® GC-kolommen

De nieuwe Chromolith® WP300- kolommen zijn speciaal ontworpen voor biologische toepassingen. De monolitische silicakolommen met brede poriën (WP) van 300 Å bestaan uit een enkele staaf met een ononderbroken bed van zeer zuivere, poreuze silica die vervolgens is gebonden aan C18,C8 en C4. Dit zijn de voordelen van voorbereidingskolommen op het vlak van eiwitten:

  • Hoge biomoleculewinning en speciale selectiviteiten voor biomoleculen
  • Scheiding op hoge snelheid is mogelijk
  • Aanzienlijk langere levensduur van de kolom
  • Hoge bestendigheid tegen geblokkeerde kolommen
  • Kostenbesparing vanwege de grotere doorvoer van monsters en grotere duurzaamheid van de kolommen

Chromolith® WP300-producten bekijken

Kwaliteitscontrole

Naar boven

Merck's secundaire farmaceutische standaarden zijn gecertificeerd door dubbele accreditatie volgens ISO/IEC 17025 en ISO Guide 34 en zijn multi-traceerbaar naar referentiestandaarden van verschillende farmaceutische organisaties zoals USP, PhEUR en BP.

Farmaceutische secundaire standaarden

Hoe kunt u voor uw zeer gevoelige UHPLC-MS analyses ruis en extra signalen tot een minimum beperken? De nieuwe high-end UHPLC-MS-oplosmiddelen van Merck verhogen de standaard voor een lage basisruis en schone massaspectra. De nieuwe reeks geavanceerde UHPLC-MS LiChrosolv®-oplosmiddelen van LiChrosolv® is ontwikkeld om alle verwachtingen te overtreffen en biedt snelle en betrouwbare resultaten in zowel ESI/APCI positieve als negatieve ionisatie-wijzen.

LiChrosolv® UHPLC-MS-oplosmiddelen

Om u te helpen bij het verkrijgen van de hoogste kwaliteit analyse, biedt Merck een breed scala aan zeer zuivere mobiele fase-additieven voor LC-MS toepassingen. De LC-MS-portfolio omvat de meest gebruikte zuren, basen en vluchtige zouten van hoge zuiverheid, getest voor LC-MS-toepassingen.

LiChropur®-additieven en -reagentia

Als enige fabrikant van analytische standaarden en gecertificeerde referentiemateriaal (CRM's) met een wereldwijde vertegenwoordiging, voorziet Merck de wetenschappelijke gemeenschap van een uitgebreid portfolio en vertrouwde merken. Hoogwaardige referentiematerialen zijn alleen beschikbaar bij organisaties met een degelijk kwaliteitssysteem. Dubbele accreditatie volgens ISO/IEC 17025 en ISO Guide 342 is het toppunt van kwaliteitssysteemprestaties en maakt een geloofwaardige productie en het testen van CRM's mogelijk.

Certipur® ICP-standaarden

TraceCERT® ICHQ3D-elementstandaarden

Met gecertificeerde pH-waarden bij zowel 20 °C als 25 °C voldoen Certipur® pH-bufferoplossingen van Supelco® analytische producten aan uw kalibratiebehoeften. Compliance, altijd gewaarborgd.

Certipur®-bufferoplossingen

Zuren, zouten en solventen van EMSURE® bieden u:

  • Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, telkens opnieuw
  • Gebruiksgemak en veiligheid
  • Naleving van de regelgeving (ISO 6353, ACS, Reag. Ph. Eur.)

Sommige zijn getest op wel 70 parameters met de strenge kwaliteitscontroles in Merck's laboratorium in Darmstadt, Duitsland.
Kijk bijvoorbeeld eens naar de productspecificaties van azijnzuur, Reag. Ph. Eur. analytisch reagens 1.00063.1000

 

De specificaties omvatten ruim 50 parameters, dus veel meer dan is
vereist voor Ph. Eur.EMSURE®-producten bekijken

Milieuonderzoek

Naar boven

Spectroquant®-spectrofotometers bekijken

Productie

Naar boven

Merck Prepsolv®-oplosmiddelen zijn op maat gemaakt om de schaalvergroting van analytische naar preparatieve scheidingen te vergemakkelijken en worden vervaardigd, rekening houdend met de speciale eisen van preparatieve chromatografie. Ze worden gekenmerkt door een extreem laag verdampingsresidu (< 1 mg/l) en een laag watergehalte. De kwaliteit van het oplosmiddel zorgt voor een optimaal productrendement en een optimale bescherming van de kolom. Het uitgebreide assortiment aan onttrekkingssystemen zorgt ervoor dat de oplosmiddelen altijd veilig en eenvoudig kunnen worden gebruikt zonder risico op besmetting.

Prepsolv®-oplosmiddelen

Toepassingen voor DNA- en peptidesynthese vereisen oplosmiddelen met een zo laag mogelijk watergehalte. Daarom worden de oplosmiddelen van Merck zorgvuldig verwerkt en gezuiverd om de efficiëntie en het rendement in deze kritische processen te optimaliseren. Merck levert een groeiende reeks gespecialiseerde oplosmiddelen en reagentia voor DNA- en peptidesynthese - zowel op maat als voor de brede markt. Het uitgebreide assortiment aan onttrekkingssystemen zorgt ervoor dat de oplosmiddelen veilig en eenvoudig kunnen worden gebruikt, zonder risico op besmetting.

Oplosmiddelen voor DNA- en peptidesynthese

Algemeen

Naar boven