Wegen

Weegschalen, balansen zijn een belangrijk hulpmiddel in ieders leven, of u nu zeer nauwkeurig moet wegen in een laboratorium, complexe programma's moet gebruiken, recepten in de productie moet wegen, uw balans moet gebruiken voor het tellen of gewoon in uw school of keuken wilt wegen, er is een balans voor elke toepassing. De keuze is groot, hoe kunt u kiezen?

VWR, part of Avantor, heeft een lange ervaring met deze technologie en werkt samen met grote fabrikanten zoals Sartorius, Ohaus en we hebben ook ons eigen VWR®-merk. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste schaal, van semi-micro tot hoge capaciteit.

VWR biedt ook een zeer ruime keuze voor alle accessoires en verbruiksartikelen. Ontdek meer …

VWR® Premium Lijn balansen voor basistoepassingen - nieuw!

Hoogwaardige balansen met een uitstekende chemische bestendigheid, zeer nauwkeurige resultaten met geavanceerde weegtechnologie, ideaal voor basistoepassingen!

Meer info

Van semi-micro tot hoge capaciteit en vochtanalyse

Een economische reeks van balansen: Van klassieke tot professionele touchscreenbalansen, van semi-micro- tot hoge capaciteit.

Ohaus-balansen: Professionele kwaliteit

OHAUS biedt een breed scala aan balansen, van draagbaar tot analytisch en van precisie tot semi-micro, die alle behoeften voor het wegen in elk laboratorium dekken.

Sartorius-balansen: Premium kwaliteit

Voor gebruik in alle laboratoria, zowel voor academisch als professioneel gebruik, zijn de Sartorius laboratoriumbalansen uitgerust om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid.