Solvac mobiele-fasefiltratie

Solvac mobiele-fasefiltratie is een essentieel hulpmiddel voor het waarborgen van de kwaliteit en reproduceerbaarheid van uw resultaten door de verwijdering van deeltjes en gas en de stabilisatie van de baseline. Het eenvoudig te gebruiken apparaat biedt enorm veel tijd- en kostenbesparingen en verbetert de veiligheid vergeleken met traditioneel filtratieglaswerk.

Product bekijken

Demonstratie aanvragen

Toepassingen

  • Contaminerende deeltjes uit mobiele fasen of andere oplossingen verwijderen
  • Solventen voor mobiele fasen en oplossingen ontgassen
  • Directe, snelle filtratie, klaar terwijl u wacht

Voordelen

  • Het veelzijdige ontwerp past op de meeste HPLC-flessen, -kolven en -containers. Extra handelingen voor het wassen van kolven en het overgieten van solventen voor mobiele fasen van kolf naar reservoir zijn niet meer nodig
  • Neemt direct op uit HPLC-solventflessen. Minder kans op het morsen van agressieve solventen dan bij glazen trechters of wegwerpbekers.
Stap 1 Stap 2 Stap 3

Gebruiksaanwijzing:

  1. Plaats de onderkant op het opvangvat en zorg dat de zegelafdichting op de rand van het vat is geplaatst. Sluit de vacuümslangen van de vacuümbron aan op het aansluitstuk voor de vacuümbron aan de zijkant van de behuizingsbasis. Plaats het membraan op de schone, droge filtersteun. 
  2. Bevestig de toevoerleidingingang aan de taps toelopende ingang op de bovenste behuizing. Plaats de bovenste behuizing op de behuizingsbasis om het membraan veilig af te dichten. Plaats de toevoerleiding in het solvent dat moet worden gefilterd. 
  3. Pas een vacuüm toe terwijl u de SolVac-filterbehuizing stevig vasthoudt totdat er een volledig vacuüm is getrokken. Open de duimklem om de filtratie te starten wanneer het vereiste vacuüm is bereikt en het systeem is 'opgeladen'. Ga door met filteren totdat al het solvent is getrokken of het opvangvat vol is. 

 

Onderzoeksbrochure weergeven

 Specificatieblad