The Unusual Suspects

Elk analytisch laboratorium kan worden bedreigd door de dagelijkse problemen die worden veroorzaakt door dezelfde 'Unusual Suspects'. Deze relschoppers kunnen de monstervoorbereiding en de resultaten van uw analyses beïnvloeden. Maar wie zijn deze 'Unusual Suspects'?

Wie zijn deze geniepige criminelen?

Eddie Extractable

Eddie is een gevaarlijk persoon die zich verstopt in kunststoffen, waar hij wacht op de kans om spookpieken te maken en resultaten te verpesten!

Patty Particulate

Patty houdt er van om dingen te blokkeren. Zo veroorzaakt ze overal tegendruk en onjuiste resultaten!

Barry Backpressure

Barry is een echte bullebak en geniet ervan om met elke duim die een van zijn spuiten probeert in te drukken, te boksen!

Alice Air Bubble

Hoewel ze heel onschuldig lijkt, heeft Alice de nare gewoonte om zaken te vertragen en resultaten te verknoeien.

Hoe infiltreren deze geniepige criminelen uw lab?

Maak kennis met de arme nietsvermoedende slachtoffers!

Pedro Peaks

Pedro vindt zichzelf een echte trendsetter met zijn perfect zittende, op chromatogrammen geïnspireerde kapsel. Niets mag dat door de war schoppen!

Theodore Thumb

Theodore is er dol op om snelle, makkelijke spuiten omlaag te drukken. Sommige zeggen misschien dat zoiets raar is – anderen zijn het daar mee eens…het is raar…

Carolina Column

Carolina is erg trots op haar vermogen om dingen voor andere mensen uit te zoeken en helpt altijd met het uitsplitsen van andermans problemen. Ze ziet er graag netjes uit!