Slachtoffers in het nauw! The Unusual Suspects deinzen nergens voor terug!

Bingwen Bug Beater... is uitgerust met een blik EtO, dat bij gebruik voor het steriliseren van microbiologische filtratieproducten residu kan achterlaten en de micro-organismen kan doden die u probeert te kweken! Hij beschikt ook over een membraanroosterbreker om micro-organismen te doden. De harde rijen van membraanroosters kunnen kolonievorming belemmeren, kweekresultaten verminderen en onnauwkeurige tellingen of valse resultaten veroorzaken. Bovendien doet hij alles om micro-organismen tegen te houden en te voorkomen dat ze het membraan bereiken. Hij verzamelt ze in zijn zak. Gradaties aan de binnenkant van microbiologische trechters kunnen ervoor zorgen dat micro-organismen blijven hangen, waardoor ze niet meer op het membraan worden gekweekt en onjuiste resultaten veroorzaken. Op dezelfde manier kunnen ook de vierkante bodems van sommige trechters micro-organismen insluiten en voorkomen dat ze verder worden gekweekt.

Vraag om een gratis demo Vraag om een gratis demo

Hannah Holey werkt nauw samen met Bingwen - als micro-organismen niet worden gedood of tegengehouden zodat ze het membraan niet bereiken, bieden membranen van slechte kwaliteit geen goede kweekmogelijkheden voor micro-organismen, waardoor de kans op vals negatieve resultaten wordt verhoogd!

Uw merk en consumenten zijn het allerbelangrijkst - het minimaliseren van het risico op valse negatieven om terughaalacties te voorkomen is een must!

Difficult Dara... is een lastige tante en geeft haar membraan niet zo maar prijs! Sommige microbiologische filtertrechterproducten maken het zeer moeilijk om het membraan te extraheren, zodat een grote neerwaartse druk nodig is om het membraan fysiek van de trechter weg te breken.

Shuji Solid Grid... krijgt commissie betaald voor elke laborant die hij naar de opticien kan sturen voor overbelasting van de ogen. Massieve roosters kunnen het moeilijk maken om kolonies nauwkeurig te tellen en belasten de ogen tijdens het tellen onder de microscoop!

Wanneer uw laboratoriumtechnici meerdere tests per dag uitvoeren, is gebruiksvriendelijkheid een must!

Christophe Cross Contamination... is helaas de oorzaak van onnodige herhalingstests, herverwerkingen en weggeworpen batches door vals positieve micro QC-testresultaten. Microbiologische vacuümverdeelstukken kunnen ontsnapping van lucht of terugstroming van eerdere monstervloeistoffen op een nieuw testmembraan veroorzaken. Bovendien zijn sommige verdeelstukken te moeilijk uit elkaar te halen en te groot om gemakkelijk te autoclaveren, waardoor een verontreinigd verdeelstuk kruisbesmetting van de ene test naar de andere kan veroorzaken.

Het is belangrijk valse positieven te voorkomen door kruisbesmetting tot een minimum te beperken, om uw bedrijfsresultaat te beschermen.

Kunnen de Pall-Vengers deze schurken verslaan en het micro QC-lab redden?! Klik hier voor meer informatie!